Abonnementsartikel

Nu er det ikke længere kun landmænd, Dansk Landbrugsrådgivning går efter, når der skal laves regnskaber

Under navnet DanRåd & Regnskab tilbyder Danmarks største rådgivnings- og regnskabsnetværk at løse rådgivnings- og regnskabsopgaver for små og mellemstore erhvervsdrivende. Bag tilbudet står Dansk Landbrugsrådgivning, som er ejet af de danske landmænd.

Rådgivningsnetværket består af knapt 60 selvstændige rådgivningscentre, der ligger rundt omkring i hele landet. Under navnet DanRåd & Regnskab tilbyder netværket primært ydelser til personligt drevne virksomheder med op til cirka 20 ansatte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virksomhederne får mulighed for at trække på nogle af landets førende rådgivere og revisorer, når det blandt andet gælder årsrapporter, skatteregnskab, skatterådgivning, budgetlægning, finansiering, opstart af egen virksomhed, virksomhedsoverdragelse, virksomheds- og ledelsesstrategi, familiejura og arbejdsmarkeds- og sociallovgivningen.

Netværk giver høj kvalitet

Ifølge Børge Sørensen, afdelingsleder i Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, er det oplagt at tilbyde Dansk Landbrugsrådgivnings viden og kunnen til andre erhvervsdrivende end landmænd. Afdelingslederen forklarer:

- Vi har startet samarbejdet op, fordi vores medarbejdere har stor ekspertise i at rådgive virksomheder og løse regnskabsopgaver. Igennem de sidste mange år har vores rådgivningscentre løst regnskabs- og rådgivningsopgaver for landmændene.

- Faktisk kan vi tilbyde en mere helhedsorienteret rådgivning end mange andre kan, fordi vi har en bred vifte af eksperter inden for alle de områder, som er afgørende for virksomheders indtjening.

Afdelingslederen lægger også vægt på, at rådgivningsnetværket dækker hele af landet. På den måde kan folkene bag DanRåd & Regnskab give virksomhederne en personlig rådgiver, der ikke alene er en del af et stort fagligt netværk, men som også kender lokalområdet. Denne opbygning betyder ifølge Børge Sørensen, at kunderne får rådgivning og service af en høj kvalitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Erfaring med andre end landmænd

Mange rådgivningscentre har allerede inden lanceringen af DanRåd & Regnskab lavet regnskabs- og rådgivningsopgaver for mindre erhvervsdrivende som f.eks. tømrer, vognmænd og maskinstationer.

- Forskellen på før og nu er, at vi nu under navnet DanRåd & Regnskab går offensivt ud og samlet synliggør vores viden og kunnen over for små og mellemstore virksomheder. Forskellen er også, at vi har dannet et netværk, hvor vi udveksler vores erfaringer med at rådgive virksomheder, der ikke er landbrug. Det har vi ikke gjort før, forklarer Børge Sørensen.