Abonnementsartikel

Med 2005-modeller på udstillingspodiet kan Valtra på LIB 2004 præsentere traktorer, der på tværs af de forskellige serier har en rød tråd

Nu er der en rød tråd igennem alle Valtras traktorer. Så enkelt kan det siges, efter Valtra har afsluttet en designmæssig overhaling på alle traktorserier. Og på LIB 2004 vil firmaet blandt andet præsentere det helt nye look for næste års traktormodeller.

Samtidig med den løbende udvikling af Valtras serier af traktormodeller, så den nye generation af traktordesign allerede dagens lys med introduktionen af S-serien ved det nye årtusindes begyndelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forventningen var, at det stilfulde og moderne design senere ville blive overført til andre Valtra traktormodeller. Et eksempel herpå er T-serien, der blev introduceret i 2002.

2005-modelprogrammet omfatter nu et bredt udvalg af T-serie modeller.

Ikke bare æstetik

Den 4-cylindrede M-serie og den knækstyrede XM-serie blev introduceret i sommeren 2003, og den 4-cylindrede C-serie, der er designet specielt til frontlæsserarbejde, blev introduceret på Agritechnica-messen i Tyskland i slutningen af 2003.

Den opdaterede A-serie, som er ved at blive lanceret, fuldender den nye generation af Valtra traktorserier, der omfatter modeller fra 75 til 280 hk.

Fordelene ved det nye design er ikke blot af æstetisk karakter. Traktornæsen, der runder nedad fortil, giver en betydelig forbedring af udsynet. Desuden er motorhjelmen nu i ét stykke, som åbner helt op på gascylindre, så det er bekvemt og sikkert at foretage den løbende vedligeholdelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Motorhjelmen er fremstillet i plastik-produktet telen, som ifølge Valtra er ekstremt let, holdbart og rustfrit.

Skræddersyede tratorer

Med undtagelse af XM-serien er udsynet yderligere forbedret på alle modeller ved at placere søjle-udstødningen lige bag forreste højre hjørne af førerkabinen.

Førerkomforten på S-, T- og M-modellerne er hævet til et nyt niveau med kombinationen af separat kabineaffjedring og den luftaffjedrede Aires foraksel.

Til traktorerne er der et bredt udvalg af farver at vælge imellem til 2005-modellerne - sammen med en bred palette af ekstraudstyr og valgmuligheder med hensyn til tekniske specifikationer.

I forbindelse med ordreafgivelsen kan kunden således, i samråd med sælgeren, skræddersy sin nye Valtra traktor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Derved sikres det, at den traktor, der leveres, har præcis de specifikationer og det udstyr, kunden selv ønsker. Det er temaet for 2005-modellerne.

- Dermed ligger Valtra fortsat i spidsen blandt traktorproducenterne med hensyn til at tilbyde kunderne lige præcis dét, de har behov for, fremhæver Valtra.

Foto1

Foto2