Abonnementsartikel

Gascoigne Melotte Danmark A/S i Varde skifter navn til RMS, Robot Milking Solutions, Skandinavien A/S.

Samtidig oprettes et serviceselskab for at sikre de danske kunder bedst mulig service. Dette selskab, der opererer under navnet Bovi-Tech, ejes ligeligt at RMS, Robot Milking Solutions, Skandinavien og servicechef Carsten Kristensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Baggrunden for navneskiftet er, at investerings- og industrigruppen Punch har overtaget kontrollen over Prolion-gruppen.

Som et led i den løbende og nødvendige konsolidering af malkemaskinebranchen har man derefter ladet Boumatic købe de konventionelle Gascoigne Melotte-aktiviteter og selve navnet af det børsnoterede holdningselskab Prolion.

Organisationerne i stort set alle lande er herefter splittet op i:

* Boumatic/Gascoigne Melotte, der arbejder med to forskellige konventionelle mærker i én hovedorganisation, men i to forhandlerkæder

* Prolion-folk, der udelukkende arbejder med robotter fra forskellige 100 procent ejede salgsselskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De operationelle salgsselskaber er herefter omdøbt til RMS, Robot Milking Solutions efterfulgt af den lokale stedsbetegnelse.

- Det er det samme firma rent juridisk med samme virksomhedsnummer og så videre, understreger Frede Ottosen, administrerende direktør for RMS, Robot Milking Solutions, Skandinavien.