Abonnementsartikel

Firmaet Hylleberg i Rødkærsbro vil i fremtiden udelukkende satse på maskiner og udstyr til kartoffelavl, bearbejdning af roer samt ventilation, køl og isolering.

Brøns Maskinimport, der er datterselskab af Brøns Maskinforretning i Skærbæk, overtager importen og forhandlingen af den tyske Krone-koncerns maskiner til græs-, majs-, hø- og halmbearbejdning.

Hylleberg, der har haft importen de seneste 20 år, har ud fra en strategisk vurdering af markedet valgt at opsige importen og forhandlingen af Krones maskinprogram. I stedet vil firmaet koncentrere sig om de tre forretningsområder, der i mange år har været firmaets styrke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hylleberg har erkendt, at det ikke er muligt at bringe Krones markedsandel op på det ønskede niveau uden at sælge via et forhandlernet, og det har aldrig været Hyllebergs politik. Derfor er importen og forhandlingen i samarbejde med Krone overladt til Brøns Maskinimport, som har et landsdækkende net af forhandlere og i forvejen importerer Amazone, Krampe tipvogne og Homburg Drænspulere.

En stor udfordring

- Vores styrke som samarbejdspartner er vores mangeårige erfaringer med kartoffelavl, roer og ventilation.

- Vi har en stor faglig viden og er vant til at arbejde med maskinerne, og den specialviden gør, at vores serviceafdeling kan yde hurtig, tryg og sikker service overalt i landet, siger Michael R. Hylleberg.

Han oplyser i øvrigt, at de kunder, som tidligere har fået deres maskiner serviceret af Hylleberg eller har købt reservedele, stadig har den mulighed i en overgangsperiode. Det vigtigste for både Brøns Maskinimport og Hylleberg er, at kunderne mærker mindst muligt til overgangen.

Brøns Maskinimport betragter det som en stor udfordring at skulle stå for salg og service af Krones maskinprogram. Firmaet vil gøre sit yderste for at servicere på samme høje niveau, som Hylleberg hidtil har gjort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For begge firmaer er det et stort skridt at tage, men det er et skridt i den rigtige retning, fastslår Brøns Maskinimport og Hylleberg.