I udlejningsbranchen gælder det om at være tæt på kundernes behov, og på denne baggrund har man i GSV Materieludlejning foretaget flere ændringer i firmaets struktur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Således har Claus Poulsen siden 1. oktober varetaget stillingen som regionschef i GSV, hvor han har ansvaret for al drift og administration vest for Storebælt. Den nye regionschef har haft sin gang i virksomheden siden 1998, og han har indtil for nylig fungeret som afdelingsleder i Horsens-afdelingen.

Hans udnævnelse er en del af en overordnet strategi, hvor målet er at sikre en ensartet service og behandling af kunderne, samtidig med at administrerende direktør Dan Protin bliver aflastet, så han kan fokusere mere på den fortsatte udvikling af udlejningsvirksomheden.

Nye afdelinger

Ud over en ny afdelingschef har GSV også fået en ny afdeling vest for Storebælt - i Aarup på Vestfyn.

Den nye afdeling skal udelukkende tage sig af udlejning og håndtering af skurmateriel og dække hele Vestdanmark, ligesom den oprindelige skurcentral i Ishøj dækker Østdanmark. Herved er ekspertisen samlet ét sted, så man som kunde får fat i den rigtige person første gang.

Derudover gør GSV klar til at åbne en ny afdeling i Næstved, så virksomheden kan få en bedre logistik og være aktivt tilstede i nærområdet. Den daglige ledelse vil blive varetaget af en erfaren person fra GSV, der både kender organisationen og udlejningsbranchen ud og ind.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi overvejer flere nye afdelinger i løbet af det kommende år, da vi herved kan være tæt på vores kunders ønsker og behov, siger administrerende direktør Dan Protin.