Abonnementsartikel

John Arildsen, formand for LIB, er fåmælt i sine udtalelser om Agromeks flytning - et møde i baglandet i marts skal afklare LIBs fremtid

- Der er fortsat plads til to landbrugsmesser.

Det fastslår John Arildsen, formand for LIB, ovenpå udmeldingen om, at Agromek flyttes til december med virkningen fra 2006

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er tale om to forskellige messer. LIB opfylder vores krav, fordi vi i høj grad kommer i kontakt med vores primære kunder.

Hvad siger du til, at Agromek flytter fra januar til december?

- Det har jeg sådan set ikke så mange kommentarer til. Det er klart, at vi skal drøfte det i brancheforeningen. Men vi tager ikke stilling til noget, før vi har haft generalforsamling og medlemsmøde i marts måned, fastholder John Arildsen.

Er du bange for, at flytningen kan få indflydelse på LIB-messen?

- Jeg ser ikke Agromek som en konkurrent. LIB er messen, hvor vi har specielt fokus på det rullende materiel. Det er et koncept, vi har fået mange positive tilbagemeldinger på. Men jeg kan da ikke afvise, at nogle udstillere vælger Agromek frem for LIB.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et forsøg på pres

Han lægger ikke skjul på, at han ser Agromeks flytning som et forsøg på at presse landets to største landbrugsmesser sammen.

- Det er for mig at se et forsøg på at presse udstillingerne under en hat. Men jeg kan ud fra Agromek-arrangørernes udmeldinger se, at flytningen er sket for at tilgodese udstillernes ønsker.

- Det er deres måde at udlægge det på, og det må vi så tage stilling til, siger John Arildsen.