Abonnementsartikel

De økologiske landmænd skal tilbydes den bedst mulige rådgivning. Det mener Økologisk Landsforening og Sønderjysk Familielandbrug, DSH, og de har derfor indgået en samarbejdsaftale. Det oplyser Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at parterne gensidigt kan trække på de faglige kompetencer, der eksisterer i de to foreninger, og det er hensigten, at der mellem økologirådgiverne dannes et fagligt forum, som kan inspirere til og udvikle nye rådgivningsydelser, workshops og faglige landmandsmøder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget glade for den nye samarbejdsaftale, som vi ser mange fordele ved. Vi har hver især nogle kompetencer, som vi kan tilbyde, og det vil komme de økologiske landmænd til gode, siger Jens Krogh, næstformand i Økologisk Landsforening.

Hos DSH er formanden, Erik O. Petersen, også tilfreds:

- Vi vil gerne styrke vores økologiske profil og samtidig sikre den bedst mulige rådgivning i forhold til den enkelte økologiske landmand. Det håber vi samarbejdsaftalen med Økologisk Landsforening kan medvirke til.

Økologisk Landsforening har udover at indgå en samarbejdsaftale med DSH netop ansat to konsulenter, som bliver en del af det faglige rådgivningsteam i foreningen.