Abonnementsartikel

Det bliver i familien, når Poul Hundahl 1. marts afhænder N.B. Hundahl til fætrene Erik og Søren Hundahl, der sammen ejer og driver J. Hundahl . Lokalerne i Nors afvikles ved overtagelsen.

J. Hundahl overtager alle aktiviteter og varelager i N. B. Hundahl. Alle medarbejdere er blevet tilbudt job i J. Hundahl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kunderne vil således blive betjent af medarbejdere, de kender i forvejen, og det er noget Poul Hundahl er godt tilfreds med:

- Jeg har ved overdragelsen af virksomheden lagt vægt på, at såvel kunder som medarbejdere fortsat skal have gode oplevelser, og det opnår de efter min mening ved, at jeg netop overdrager virksomheden til Erik og Søren, siger Poul Hundahl.

Han tilføjer:

- Når jeg vælger at sælge nu, hænger det sammen med strukturudviklingen i landbruget, der går mod færre og større brug, Det kræver flere og flere ressourcer for maskinhandlere, og der er J. Hundahl A/S bedre rustet på længere sigt.

Erik og Søren Hundahl ser frem til at se nye ansigter i virksomheden, og det både nye medarbejder og nye kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- J. Hundahl er inde i en god udvikling, derfor er vi glade for, at det blev os, der fik tilbudet om at overtage N. B. Hundahl. Samtidig har vi en stærk tro på, at såvel medarbejdere som kunder vil finde sig godt til rette hos J. Hundahl, siger Søren Hundahl.