Stenderup Maskiner har overtaget importen af McCormick-traktorer fra AgroTrac.

Fra Stenderup Maskiners side er der ingen umiddelbare planer om at ændre væsentligt i den forhandlerstruktur, der er opbygget gennem de seneste tre år inden for salget af McCormick i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- McCormick fabrikken med den stolte traktortradition og navnet som kvalitetsstempel, har siden frigørelsen fra Case/New Holland oplevet en stor vækst. Denne vækst er sket gennem de seneste tre år og i det meste af Europa.

- Med et salg på 9.000 traktorer fra Doncaster-fabrikken i England sidste år, er ambitionerne til fremtiden store, skriver Stenderup Maskiner i en pressemeddelelse.

Med Stenderup Maskiner A/S som importør har Argo-koncernen valgt at samle nogle af koncernens mærker hos en importør. Stenderup Maskiner har gennem de seneste 15 år repræsenteret programmet af Fella-græsmaskiner i Danmark. Fella-fabrikken blev overtaget for cirka et år siden af Argo-koncernen.

Komplet traktorprogram

Med McCormick i programmet vil Stenderup Maskiner stå med et komplet traktorprogram fra 25 til 300 HK samt et stort redskabsprogram fra nogle af verdens førende fabrikker af landbrugsmaskiner.

- Det er med stolthed og glæde, at Stenderup Maskiner er blevet testet og godkendt til at repræsentere et så velrenommeret traktormærke som McCormick i Danmark, og samtidig få endnu et kvalitets mærke fra Argo-koncernen, siger Mogens Jensen, direktør hos Stenderup Maskiner

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig også over nu igen at have traktorer på programmet, samt den udfordring det bliver at få Stenderup koncernens afdelinger koordineret med McCormicks forhandlernet.

- Vi vil i løbet af den nærmeste tid prøve at få en aftale med alle relevante forhandlere, så den ekspertise, der er opbygget gennem de senere år, kan blive opretholdt og videreført.

- Samtidig vil vi i Stenderup opbygge et reservedelslager til McCormick-traktorerne. Da fabrikken tidligere har produceret Case-traktorer, har vi også muligheden for at kunne tilbyde et stort program af reservedele til Case, ligesom vi kan tilbyde service til de mange brugere af disse traktorer, siger Mogens Jensen.

I dagene fredag 11. og lørdag 12. marts, hvor Stenderup Maskiner A/S afholder deres traditionelle åbent hus-arrangement, vil man have mulighed for at stifte bekendtskab med McCormick-traktorerne for første gang i Stenderup.

I april og maj planlægger firmaet at præsentere den nye traktorserie fra McCormick med modelbetegnelsen XTX, som netop er præsenteret i Paris under SIMA-landbrugsudstillingen.