Abonnementsartikel

Massey Ferguson introducerer Dyna-6, en ny generation Dynashift-transmission, til mellemstørrelserne i MF 6400-serien.

Massey Ferguson præsenterer på SIMA-udstillingen i Paris en ny Dyna-6 transmission, som er en tilføjelse til serien af MF-transmissioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Baseret på MFs velrenommerede Dynashift transmission, som er kendt for sin effektivitet og driftsikkerhed, vil Dyna-6 med dens avancerede design give mulighed for at vælge en transmission, som ligger mellem den kendte 32F/32B Dynashift og Massey Fergusons trinløse Dyna-VT-transmission, skriver Massey Ferguson om nyheden.

Dyna-6 kombinerer egenskaberne i Dynashift med ydelseskarakteristikken i Dyna-VT.

Udvalg af tekniske data for Dyna-6:

* Seks Dynashift koblingsfrie skift i hvert gear giver et større hastighedsområde, hvor der kan skiftes under belastning i marken og på vejen. Fire gruppegear hver med 6 Dynashift-gear giver 24 gear frem og 24 gear bak

* Ingen gearstang og forbindelsesled - gruppegear og Dynashift-gear skiftes elektrohydraulisk ved brug af transmissionskontrolhåndtaget i sædets armlæn

Artiklen fortsætter efter annoncen

* Power Control-håndtaget til venstre for rattet bruges til udkobling, skift af Dynashift gear og skift af kørselsretning

* AutoDrive kontrolfunktionen giver mulighed for at vælge mellem tre arbejdsindstillinger: Manuel, Gearmatchning og AutoDrive for og mark og transport (skift af både gruppegear og Dynashift gear)

* Autodrive giver føreren mulighed for at vælge ved hvilke motoromdrejninger AutoDrive automatisk skifter gear op og automatisk skifter gear ned afhængig af belastning og motoromdrejninger.

* 40 km/t transmission. ECO egenskab er standard (ikke MF 6445 og MF 6455) således at 40 km/t opnås med blot 1.800 motoromdrejninger pr. minut.