Abonnementsartikel

- Goddag, det er Kurt West fra RMS Skandinavien. Jeg står nede på Agromek, og vi har lige udtrukket jer som vindere af ATV"eren.

Sådan lød det glade budskab til familien Nørgaard fra Vestervig, da Agromek sluttede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jublen ville næsten ingen ende tage i familien, hvor specielt de to mellemste drenge længe havde forsøgt at overbevise familiens overhoved, Preben Nørgaard, om, hvor praktisk det ville være at have en firhjulet motorcykel, når ejendommens cirka 100 køer skal hentes fra marken og bringes hjem.

Den drøm blev nu indfriet, og det må formodes, at Preben Nørgaard slipper for at hente køerne hjem til aftensmalkningen hele næste sæson.

RMS Skandinavien A/S havde udlovet den 175 ccm store ATV"er i en konkurrence på Agromek. For at komme i betragtning skulle man svare rigtigt på en række spørgsmål om malkerobotter, mælkekøling og leasingfinansiering.

Familien Nørgaard blev udtrukket af en stak rigtige besvarelser, der lagt ovenpå hinanden var på "godt og vel fire centimeter", som Kurt West udtrykker det.

- Vi fik faktisk endnu flere besvarelser, fortæller Kurt West, der er sælger hos RMS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men der var en del forkerte svar. Vi havde sørget for, at alle svar kunne findes på standen, men der er nok nogle, der bare har taget chancen med krydserne, vurderer Kurt West.