Abonnementsartikel

Same Deutz-Fahr lancerer en ny serie af frontlæssere til tre forskellige traktormærker

Same Deutz-Fahr Group har netop lanceret en ny serie af frontlæssere, der er tilpasset de tre traktor-mærker i koncernen.

Der er tre frontlæssere i serien, og de er døbt L-10, L-15 og L-30. De fås i udgaver, der passer til Deutz-Fahr, Lamborghini og Hürlimanns traktorer. Til hvert mærke er der naturligvis taget de nødvendige hensyn til den tekniske opbygning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alt efter hvilket mærke, der står på frontlæsseren, er den tilpasset både farve- og funktionsmæssigt til den tilhørende traktor.

L-serien til Deutz-Fahr er målrettet til Agroplus 70-80 og Agrotron 120-130 traktorer. Med Lamborghini-serien er målgruppen R2, R3, Grand Prix Target, R4, R5 og R6 130 traktorerne.

Endelig fås de nye frontlæssere også til Hürlimann XA, XB, Prestige Tradition, XT 85-110 og XT 115-130.

Fælles for dem alle er, at de styres med integrerede instrumenter fra kabinen og er designet i overensstemmelse med de bedste ergonomiske egenskaber.

Til L-serien er brugt de bedste materialer og avancerede teknikker til at sikre, at finishen holder længe. Frontlæsserne er trods den avancerede teknologi nemme at bruge og enkle at vedligeholde.