Abonnementsartikel

Nye tiltag og aktiviteter i Grene Koncernen bærer frugt

P. Grene A/S, der er 100 procent ejet af det børsnoterede selskab Aktieselskabet Schouw & Co., Århus, præsenterer et årsregnskab for 2004, der er bedre end forventet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en omsætningsfremgang fra 997 mio. kr. til 1.110 mio. kr. har Grene Koncernen for første gang rundet en milliard kroner i omsætning, og 2003-regnskabets omsætningsmæssige stagnation er dermed brudt.

Med et før-skat resultat på 95,7 mio. kr. mod 62,7 mio. kr. i 2003 er 2004-resultatet væsentligt bedre end forventet. Ifølge koncerndirektør Carsten Thygesen er det imidlertid ikke årsregnskabets vigtigste budskab.

Regnskabet er tilfredsstillende

- Under de givne vilkår må resultatet betegnes som yderst tilfredsstillende og ekstraordinært.

- Fra ledelsens side vurderes årsagen til resultatet dog at være af mindst lige så vigtig betydning. Resultatet er nemlig et udtryk for, at de aktiviteter og tiltag, der er igangsat de senere år, både har vist sig at være rigtige og udbytterige, udtaler Carsten Thygesen, adm. direktør.

Han forklarer, at koncernen har demonstreret evnen til at agere i et stærkt konkurrencepræget marked med omskiftelige vilkår på en positiv måde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har ikke blot evnet at formulere udviklingsorienterede strategier, men har også på kort tid formået at sætte handling bag ordene, og heri er også grundlaget for fortsat optimisme,