Det er ikke helt forkert at sige, at Freddy Lange Nielsen runder det skarpe hjørne på to hjul i en Manitou teleskoplæsser. Det er i hvert fald de røde teleskoplæssere fra det franske, der står på menuen i det daglige for sælger og distriktschefen hos Manitou-importøren Scantruck A/S i Skive. Lørdag den 10. december fylder Freddy Lange Nielsen 50 år.

Det var i virkeligheden et bilkøb, der i 1997 bragte Freddy Lange Nielsen til Scantruck. Han var på jagt efter en bestemt brugt stationcar og kom i kontakt med salgschefen fra truckfirmaet N. C. Nielsen i Balling ved Skive.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Her var gevinst. Tilmed dobbelt gevinst. Freddy Lange Nielsen fandt bilen. Og også et nyt job. Umiddelbart efter at der var givet håndslag på den brugte bil, snakkede Freddy Lange Nielsen videre med salgschefen og begyndte så som sælger hos N. C. Nielsens dengang nystartede datterselskab - Scantruck.

Bolsjer, kaffe og teleskoplæssere

Her har Freddy Lange Nielsen så de seneste mange år koncentreret sig om salg af de røde Manitou-teleskoplæssere. Og det med at sælge ligger tilsyneladende i blodet. Han er født i Hvornum og bor i dag i Klejstrup med sin familie. Efter handelsskolen blev han uddannet som kommis hos købmanden i Klejtrup. Senere fik han job hos en producent af tagsten, inden han vendte tilbage til dagligvarehandlen og en stilling som brugsuddeler i Roum. Siden har han arbejdet med salg. Først som sælger af bolsjer, så af chokolade og senere af kaffe. Og altså teleskoplæssere.

I fritiden spiller Freddy Lange Nielsen basguitar i en duo med det sigende navn Kumpanerne, som står for musikken til festlige lejligheder.

50 års fødselsdagen markeres med en reception fredag den 9. december fra klokken 12 hos Scantruck på Katkjærvej 5 i Skive.