Abonnementsartikel

Den nystartede virksomhed Mini Tractors henter kinesiske traktorer til Danmark

I januar 2005 modtog den nystartede Mini Tractors den første bestilling på et parti kinesiske traktorer og tilhørende udstyr. Virksomheden var i gang.

- Disse produkter er nye alternativ til de etablerede mærker. Vores målgruppe er folk, som har behov for en lille, vaks traktor til en attraktiv pris.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er blandt andet landmandens traktor nummer to, eller til rideskolen, gartneriet eller haveservicefirmaer, oplyser Mini Trators.

Opstod ved et tilfælde

Virksomheden Mini Tractors opstod nærmest ved et tilfælde.

- Hvad gør man, hvis man har brug for en traktor, og man ikke har lyst til at bruge flere hundredetusinde kroner? Det problem udløste en større eftersøgning i verden af mini-traktorer, oplyser Mini Tractors.

Kontakten til Kinas største traktorleverandør med 60 procent af hjemmemarkedet gav resultater, en salgsaftale kom i stand, og Mini Tractors Denmark var en realitet.

- Filosofien bag Mini Tractors er, at hvis man selv har et behov, så er der sikkert mange andre, der også har det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi tager kundehenvendelser alvorligt. Og vores mission er, at det skal være sjovt, givende og udbytterigt for begge partere, når vi leverer Kinas mest solgte traktorer til det danske marked, fastslår Mini Tractors

Folkene bag

Bag Mini Tractors står Benn Holm Morgenstern og Jes Madsen.

Benn Holm Morgenstern er uddannet lastbilmekaniker. Jes Madsen er maskinekonstruktør, og har i mange år udviklet og tegnet til off-shore-industrien. Han ejer virksomheden MechCon og er fritidslandmand.

Alle produkter, der forhandles af Mini Tractors, er CE-godkendte til det europæiske marked.

Mini Tractors oplyser, at man kun handler med produkter fra producenter, som er ISO 9001-certificerede.