Abonnementsartikel

JL Landbrugsteknik er ny samarbejdspartner på Bornholm for Skiold Mullerup

Mullerup har fået en ny samarbejdspartner på Bornholm; JL Landbrugsteknik.

JL Landbrugsteknik blev grundlagt for to år siden af Jens og Lone Mouridsen, der gennem længere tid har samarbejdet med andre dele af Skiold-koncernen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var derfor naturligt for Mullerup at vælge JL Landbrugsteknik som forhandler på Bornholm. JL Landbrugsteknik sælger blandt andet inventar til stalde, foderanlæg og møllerier med mere, skriver Skiold Mullerup i en pressemeddelelse.

Jens Mouridsen, JL Landbrugsteknik, fortæller om det nye samarbejde:

- Vi er vant til at betjene de bornholmske landmænd med kvalitetsprodukter fra Skiold-koncernen, og vi glæder os til at udvide produktsortimentet til også at omfatte produkter til mælkeproducenterne

- Vi har i øjeblikket flere tilbud i gang og forventer snart at kunne præsentere det første Mullerup-anlæg solgt gennem JL Landbrugsteknik.

JL Landbrugsteknik uddanner løbende sine montører og har reservedelslager på øen, således at man altid kan få hjælp til sit anlæg, hvis der skulle opstå driftsstop.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mullerup blev grundlagt i 1901 og gennem årene har firmaet udviklet sig til en udviklings- og produktionsvirksomhed, som ønsker at sætte landmanden og hans dyr i centrum.

Mullerup har specialiseret sig i fuldautomatiske fodringsanlæg til alle størrelser af besætninger i løsdrift, effektive og fleksible udmugningsanlæg og strømaskiner til stalde med dybstrøelse.