Igen i år har Tican Foods Scandinavia klaret sig godt i dette års grill-test i fagbladet Superavisen, som distribueres til hele den danske detailhandel og cateringsektoren.

Grill-medisteren fra Tican Foods Scandinavia fik topkarakter med 5,63 point af 6,0 mulige. Det placerer produktet i kategorien ”Hall of fame”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herudover fik produkterne Frankfurter, Hvidløgsgriller og det nyeste produkt, Høker Pølse, med karakterer fra 4,75 til 5,0 ud af 6,0 mulige og dermed betegnelsen Superprodukter.

Det var test foretaget af otte forbrugerfamilier, som gav karakterer til grillprodukterne fra Tican Foods Scandinavia.

- Det er ikke ligefrem hverdagskost at blive udnævnt til danmarksmester, men vi er meget stolte af testresultatet. Vi forsøger konstant at holde vores fokus rettet mod kvalitet i råvaren og i produktionsprocessen, derfor er det særdeles rart at det også falder i forbrugernes smag, siger Bo Petersen, administrerende direktør hos Tican Foods Scandinavia.

De er også tilfredse med, at det er Grill-medisteren der vandt igen i år, for det er en understregning af, at produktet i både smag og konsistens er perfekt til en god grill-aften.