Nu er også den 50-årige familievirksomhed Horsens Maskinforretning A/S ejet af Hardy Larsen blevet full-linet Classforhandler. Og der er allerede seriøse forhandlinger om ordren på den første Claas-traktor, som ventes til landet omkring årsskiftet.

I lighed med mange andre forhandlere i landet, har at virksomheden måttet foretage det endelige valg mellem Case IH og Claas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har valgt Claas, fordi vi altid har haft det godt med Claas og deres filosofi, siger salgschef Jens Hede Jørgensen og forklarer, at virksomheden altid har fundet samarbejdet med importøren meget samvittighedsfuld med en god service og support med stor tryghed for kunderne til følge.

- Det er vores erfaring gennem mange år, og Claas har aldrig skuffet os, siger han og tilføjer, at det naturligvis også var den legendariske lysegrønne traktor, der trak i en positiv retning.

Ligeledes imødekommer kunder ligeledes maskinforretningens valg.

- Vi har flere tilbagemeldinger, der siger, at kunderne har tillid til Claas. Det gør, at vi føler, vi har truffet et fornuftigt valg, fastslår Jens Hede Jørgensen.

Horsens Maskinfabrik A/S beskæftiger 15 ansatte og koncentrerer sig hovedsageligt om at servicere lokale kunder i Midt og Østjylland.