Det har ligget i kortene, at Poul Andresen skulle efterfølge sin far Ejner Andresen som leder af Gråsten-virksomheden KT Maskiner ApS. Men det kom til at ske hurtigere end planlagt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For efter længere tids sygdom døde Ejner Andresen natten til søndag, kun 62 år gammel.

- Vi havde fået at vide, at vi ikke måtte forvente, at der var mange år mere, men alligevel kom det meget, meget hurtigere end forventet, fortæller Poul Andresen.

- Far var jo et meget kendt ansigt i branchen, så mange i branchen vidste godt, at han var syg, men de vidste nok ikke, at han var så syg, og det gjorde vi faktisk heller ikke, siger Poul Andresen.

Klør på med krum hals

Han understreger, at Ejner Andresens død ikke får indflydelse på KT Maskiners fremtid.

- Jeg har jo allerede mere eller mindre tegnet firmaet de sidste halve år, og vi kører nu uforandret videre og ser frem. Vi klør på med krum hals, siger Poul Andresen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med fire medarbejdere skal han således fortsat importere maskiner fra hele Europa, som bliver solgt gennem forskellige forhandlere i Danmark.

KT Maskiners maskinudvalg omfatter både fejemaskiner, sneblade/doserblade, minilæssere, uni-loader og andre slags minilæssere, betonblandere samt mange flere maskiner.