LOXAM Danmark A/S og Hoffmann A/S er netop blevet enige om at etablere en samarbejdsaftale, der betyder, at Hoffmann lejer entreprenørmaskiner, skurvogne og specialudstyr hos Loxam frem til juni 2014.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Således cementerer de to virksomheder det samarbejde, som begyndte allerede i 2003 i regi af udlejningsvirksomheden DNE, som LOXAM senere har opkøbt.

- Det vigtigste for os er naturligvis, at vi har adgang til et bredt sortiment hos en landsdækkende og professionel partner, der kan gøre vores hverdag på byggepladserne så nem som muligt. Vi stiller store krav til materiellets kvalitet, til sikkerheden og til driftsøkonomien - krav, som vi har erfaring med, at Loxam kan honorere, siger Hoffmanns indkøbschef Ulrik Larsen.

Fordelagtig aftale

Også hos Loxam glæder man sig over den fornyede aftale.

- Vi er glade for, at Hoffmann vælger et meget langsigtet samarbejde med os. Det giver os gode muligheder for at arbejde sammen med dem om kapacitetstilpasninger samt den tekniske og miljømæssige udvikling. Desuden er vi glade for, at en bedre kapacitetsudnyttelse hos udlejerne generelt har gjort det muligt at indgå en aftale, som også prismæssigt er fordelagtig for både Hoffmann og for Loxam, siger salgs- og marketingdirektør Thomas Bendixen.

Loxam Danmark er en af landets førende udlejere af materiel, maskiner og værktøj til bygge- og anlægsvirksomheder, mens Hoffmann er det danske selskab for norske Veidekke ASA, som er Norges største entreprenørvirksomhed.