Efter mere end 40 år i landbrugsmaskinbranchen har Børge Rasmussen valgt at sælge Nakskov Maskinforretning til sin MF-kollega Karl Mertz A/S i Sakskøbing.

- Det glæder os, at vi er blevet enige med Karl Mertz Sakskøbing om en overtagelsepr. 1. marts 2006.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På den måde kan vores firma blive videreført med de samme medarbejdere og produkter, og vi har kunnet sikre en fortsat service til vores mange kunder fra adressen i Nakskov, siger Børge Rasmussen og fortsætter:

- Jeg er overbevist om, at Karl Mertz vil videreføre vores forretning i samme ånd, som vi har gjort.

Glad overtager

Hos Karl Mertz er man også tilfredse med overtagelsen.

- Vi kunne ikke sige nej til en så velrenommeret forretning og dygtige medarbejdere og med så solid en kundekreds, siger Søren Jørgensen fra Karl Mertz i Sakskøbing.

- Vestlolland har altid været et godt landbrugsområde, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde nærservice til eksisterende og nye kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi opnår også en større fleksibilitet med hensyn til ekspertise, da vi med et større antal medarbejdere langt bedre kan uddanne os inden for de forskellige produktgrupper, fortæller han.

Karl Mertz A/S opnår med Nakskov-forretningen således en god nærhed til kunderne på Lolland-Falster i fremtiden, vurderer firmaet.

- Vi har samtidig haft held til at sikre os, at Børge Rasmussen vil hjælpe os i vores nyeNakskov-afdeling en tid endnu - dog på nedsat arbejdstid, pointerer Søren Jørgensen.

Begge parter har aftalt at markere overtagelsen med en reception 1. marts 2006.