Hastrac der har solgt plæneklippere i mere end 40 år, og som også er importør af mærket Murray i Danmark, har fået et nyt mærke tilføjet i produktprogrammet.

Det er Hustler Zero turn græsslåmaskinerne, som firmaet på Agromek vil introducere for alle interesserede samt for gamle og nye forhandlere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort beskrevet er Hustler Zero Turn en meget kompakt græsslåmaskine.

Ord som hurtig, effektiv og betjeningsvenlig samt høj kvalitet passer på Hustler-klipperne, fremhæver Hastrac.

Firmaet har satset på fem modeller med klippebredder fra 106 til150 centimeter. Så der er et udvalg til både private og professionelle brug. Fælles for dem alle er, at de har Z-turn, hvilket betyder, at maskinen vender rundt om sin egen akse.

Hustler-klipperen fås med fremadgående tophastigheder på op til 24 kilometer i timen, hvilket gør den til verdens hurtigste græsslåmaskine, skriver firmaet.

De fem modeller spænder motormæssigt fra 17 til 34 hestekræfter, hvor den største model, Hustler Super Z Diesel, er udstyret med en Caterpillar dieselmotor, mens de mindre modeller drives af Kohler eller Honda benzinmotorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alsidig produktprogram

- Som vores forhandlere ved, har Hastrac allerede et godt udvalg af maskiner af høj kvalitet.

- Vi lytter, til de forespørgsler vores forhandlere får fra deres kunder og søger til stadighed muligheden for at være et skridt foran med de sidste nye modeller.

- Og med de mange forespørgsler vi har fået på en græsslåmaskine med Hustlerens egenskaber, har vi derfor også valgt at blive importør af denne, fortæller Henrik Hansen, salgsdirektør hos Hastrac.