Bay & Sivertsen med hovedsæde i Roskilde har udvidet aktiviteterne.

Virksomheden sælger maskiner til blandt andet bygge og anlæg, den grønne sektor, golfbaner og til landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med virkning fra 21. november har Bay & Sivertsen-forretningen i Roskilde overtaget Birkholm Maskinforretning i Stenlille, der tidligere har haft agenturet på Case IH.

- Vi fik muligheden for at overtage Case-agenturet i Vestsjælland, og i det lys ligger Stenlille perfekt geografisk. Selve forretningen ligger på hovedgaden midt i byen, og det er ikke optimalt, så vi planlægger at bygge en ny forretning, fortæller daglig leder Kim Hansen, Bay & Sivertsen i Roskilde.

Med den nye organisering af Case-forhandlerne, skal Stenlille fremover også tage sig af den forhandling, der tidligere foregik fra Ringsted og Mørkøv.

Med i overtagelsen følger de fem ansatte, så know-how og den lokale kontakt bevares i afdelingen. Blandt de ansatte er servicechef Jan Andersen, der har 25 års anciennitet, så han kender både produkter og kunder.

- Vi har de nuværende lokaler i 18 måneder endnu og er gået i gang med at finde en egnet grund. At sælge store maskiner fra hovedgaden er ikke optimalt, og vi kan også godt bruge mere plads, konstaterer Kim Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I begyndelsen er det udelukkende landbrugssiden, der skal forhandles, men på sigt er det meningen af supplere med Case's materiel til den grønne sektor og kommunerne.

Kim Hansen, der ellers har sit udgangspunkt i Roskilde, vil i en overgangsperiode fungere daglig leder i den tilkøbte afdeling.

- Vi arbejder på at finde dygtig leder, og det er vigtigt for os, at vi får den rigtige mand. Det skal ikke nødvendigvis være en sælger, men det skal naturligvis være én, der har en landbrugsmæssig viden, siger Kim Hansen.

Han forventer, at der vil ske en betydelig vækst af medarbejderstaben i Stenlille, fordi forretningen nu skal dække et større geografisk område end tidligere.