Der har været fuld fart på både med betjeningen af de mange kunder, med nye aktiviteter og med byggeri i Gadstrup efter dannelsen af Svogerslev Materielcenter A/S, og 23. januar åbner det nye værksted og reservedelscenter, mens salgsafdeling og serviceskole er klar i Gadstrup 15. februar.

Svogerslev Materielcenter A/S blev dannet ved fusionen mellem Svogerslev Maskincenter A/S og Lift & Materielgruppen Danmark A/S. Lift & Materielgruppen Danmark A/S havde i forvejen hovedafdeling i Gadstrup, og det er her aktiviteterne nu samles.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Salgsafdeling, udstillingsfaciliteter og serviceskole i Gadstrup er nybygget, mens værksted og reservedelslager er kraftigt udvidet og ombygget.

Lukker i Svogerslev

Desuden er der i Gadstrup lagerplads såvel indendørs som udendørs til udlejningsmateriel. Fra samme datoer lukker firmaet i Svogerslev.

- Det har været vigtigt for os at etablere en enhed, hvor vi bedre kan tilbyde vore kunder at købe, lease eller leje materiel alt efter kundens behov.

- Vi har også lagt stor vægt på at kunne præsentere et markant bredere materiel- og servicetilbud, så vi dermed i højere grad kan dække vore kunders behov for materiel- eller serviceydelser fra "vugge til grav", siger salgsdirektør Jens Dam.

- Med de nye faciliteter og endnu flere kompetencer i det samlede personale bliver vi i stand til at yde endnu bedre service, og vi glæder os til at betjene kunderne i Gadstrup endnu bedre, end vi i de forløbne 60 år har gjort i Svogerslev.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I første omgang har vi travlt med at få alt på plads, så alle kan blive betjent optimalt, men vi vil inden længe vende tilbage med invitation til åbent hus og markering af det passerede 60 års jubilæum.

- Selv om vi nu forlader Svogerslev, vil vi naturligvis bevare vore rødder og værdier, som kunderne har kendt os for inden for salg og service af John Deere og de mange andre produkter, som kunderne fra Svogerslev kender os for, siger Jens Dam.

Ét og samme sted

Med aktiviteterne samlet i Gadstrup vil kunderne drage endnu mere fordel af fusionen, fordi der nu umiddelbart er adgang til at købe, leje og lease et meget bredt udvalg af maskiner og materiel på ét og samme sted.

Siden fusionen har Svogerslev Materielcenter A/S åbnet udlejning i de første af en række Stark-butikker.

Foruden hovedafdelingen i Gadstrup er Svogerslev Materielcenter repræsenteret med afdelinger i Århus med både salg, service og udlejning og i Odense med udlejning.