Der er tale om en lille arbejdshest i den nye MF 5470 fra Agco, som dermed nu udgør topmodellen i 5400-serien med hestekræfter fra 75 til 125 hestekræfter.

Den kompakte traktor har en fire-cylindret Sisu-motor med 125 hestekræfter (ISO) på 4,4 liter med en slaglængde på 120 millimeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har man brug for ekstra komfort kan modellen også udstyres med QuadLink forakselaffjedring.

- Ud over at det giver en væsentlig øgning i førerkomfort og sikkerhed, så er den mulige QuadLink-forakselaffjedring også medvirkende til en forbedring i trækkraften på op til 20 procent, siger Egon Sørensen, distriktschef hos Agco.

Det Hydrauliske system har en kapacitet på 58 liter pr. minut. Men traktoren kan også bestilles med en ekstra hydraulikpumpe. Ved hjælp af en vippekontakt i højre konsol kan flowet fra de to pumper kombineres således, at kapaciteten forøges til 100 liter i minuttet.

Liften har en løftekapacitet på 5.000 kg, men også her er der mulighed for at hæve kapaciteten til 6.000 kg.

Ny transmissionAlle traktormodellerne i 5400-serien kan nu også fås med en ny Dyna-4-transmission, hvor model 5470, som standard er med denne transmission.

Transmissionen består af fire grupper med fire koblingsfrie trin i hver gruppe - i alt 16 gear frem og bak.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På et T-formet håndtag vælges de forskellige gear, og når traktoren er startet, kan brug af koblingspedalen helt undlades. Det skyldes en knap på håndtaget, der fungerer som kobling. Når knappen trykkes ind, kan man skifte mellem gruppegearene.

Ved henholdsvis at vippe håndtaget frem eller tilbage skiftes der gear i de koblingsfrie trin.

Som en smart detalje kan følsomheden på vendegearet også indstilles. Den kan være hård, når der ønskes hurtig skift mellem frem og bak ved læsseopgaver, eller blød hvis der for eksempel køres med paller.