Fra 1. oktober styrker serviceselskabet HedeDanmark sin tilstedeværelse i Sydøstdanmark ved at overtage anlægsgartnervirksomheden Per Hansen A/S, der har base i Nykøbing Falster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opkøbet er et led i HedeDanmarks vækststrategi og sker i forlængelse af, at selskabet i januar 2011 overtog virksomheden Davidsen & Partnere, der er fokuseret omkring Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart.

Vækst og opkøb

- Opkøbet er en del af HedeDanmarks strategi om at styrke vores position som en stærk landsdækkende leverandør af serviceydelser inden for blandt andet pleje og vedligeholdelse af grønne områder og vintertjeneste, siger administrerende direktør i HedeDanmark a/s Carsten With Thygesen.

- Den strategi forfølger vi gennem både organisk vækst og gennem opkøb, når de rette muligheder byder sig, som det har været tilfældet med Per Hansen A/S.

HedeDanmark udfører blandt andet opgaver inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder samt vintertjeneste for private og offentlige virksomheder som Danfoss, Nordea, Banedanmark, DSB, Netto, COOP, Vejdirektoratet samt Københavns Kommune og en række andre kommuner.