Abonnementsartikel

Mejlby Agro afholder Danmarks største John Deere-udstilling og præsenterer planer om ny topmoderne maskinhandel i Nordjylland

Verdens største konventionelle traktor, den helt nye John Deere 8030 med op til 360 hk, bliver et af trækplastrene, når Mejlby Agro A/S onsdag den 24. maj inviterer landmænd og andre interesserede til ”åben byggegrund” i Brønderslev.

Mejlby Agro har købt en industrigrund i Erhvervsparken i Brønderslev og har her planer om at bygge Danmarks mest moderne maskinforretning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Værkstedet i den nye forretning bliver et topmoderne servicecenter, som foruden den normale serviceafdeling til reparation og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner også får plads til en klargøringsafdeling, et separat værksted til reparation af småmaskiner og indendørs vaskeafdeling. Derudover bliver der også en separat smedeafdeling.

Butikken bliver udstyret med alt til landbrug, have, park og kommuner, og reservedelslageret får et omfang og en indretning, der sikrer en hurtig reservedelsforsyning.

Salgsafdelingen bliver på 1.250 kvadratmeter, hvoraf knap halvdelen bliver opvarmet. Derudover bliver der indrettet mødelokaler til store og små arrangementer på 1. sal, hvor der også bliver administration og kantine.

Den nye bygning må de besøgende nøjes med at se tegninger af og høre om. Men Mejlby Agro regner også med, at de mange gæster, man venter til arrangementet, der strækker sig over 12 timer, mere kommer for at se og høre om de mange John Deere traktorer og maskiner, der bliver demonstreret i løbet af dagen.

Højteknologiske maskiner

Dagen igennem vil maskinerne blive præsenteret i ringen af kommentator Jens Holm Danielsen. Derudover vil produkteksperter fra John Deere importøren Nellemann Agro og Mejlby Agro være på pladsen til en uddybende snak med dem, der har yderligere spørgsmål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mest spændende bliver de højteknologiske John Deere maskiner, som landmændene får en grundig præsentation af. Blandt andet introduceres den nye 8030 traktor og 700 serien trailersprøjter.

8030-serien er udstyret med en ni liters 24-ventilet John Deere Commonrailmotor og AutoPowr trinløs transmission. Desuden er 8030 speciel ved at anvende en teknik, som ikke tidligere har været i brug på landbrugstraktorer, som for eksempel variabel turbo og EGR – recirkulering af udstødningsgassen.