Som de første i Danmark tager Nykredit nu imod bestillinger på personligt designede Visa/Dankort ifølge en pressemeddelelse fra Nykredit. Det sker på www.mitkort.dk, og kortene bliver leveret, når Dankort A/S i september åbner for muligheden.

Siden 17. maj har Nykredit haft en konkurrence på internettet, hvor man ved at bruge egne billeder kan designe sit eget, personlige Visa/Dankort og vinde det. Og interessen har været overvældende. Over 40.000 har besøgt siden internetsiden, og 4.000 har designet deres eget kort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Design af eget Visa/Dankort er i tråd med tidens trend om mere individuelle produkter, og interessen har været endnu større, end vi havde håbet på, siger Flemming Haahr Vesterbrandt, vicedirektør i Nykredit.

Gallup: Danskerne vil have personlige kort

I kølvandet på konkurrencen har Nykredit fået Gallup til at lave en undersøgelse blandt 20-50-årige boligejere om, hvor interesserede de er i personligt designede Visa/Dankort. Undersøgelsen viser, at de er meget positive over for muligheden.

Halvdelen af alle adspurgte synes, at produktet har appel. Omkring hver femte siger, at de ikke er interesserede i at få deres eget specialdesignede kort.

Gallup-undersøgelsen viser, at mænd og unge mellem 20-29 år er særligt positive over for de individuelt designede kort. Men faktisk er der lige så mange kvinder som mænd, der har indsendt bidrag i Nykredits konkurrence.

Gallup-undersøgelsen viste også, at kunderne gerne vil betale for et personligt kort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De kunder, som har en lønkonto i Nykredits internetbank, eller som ønsker at få det, kan designe deres første personlige Visa/Dankort gratis. For andre kunder er prisen 150 kr., siger Flemming Haahr Vesterbrandt.