Abonnementsartikel

Danish Crown fortsætter fokuseringen på sine kerneforretninger, og har i den forbindelse ladet sit krydderiselskab, SFK Foods A/S, indgå i et nyt dansk krydderiselskab sammen med det århusianske krydderiselskab W. Oschätzchen Aarhus A/S (OTZ).

Det nye selskab får navnet SFK/OTZ Holding A/S.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kjeld Kronborg Danielsen, OTZ, bliver administrerende direktør og hovedaktionær i det nye selskab.

W. Oschätzchen Aarhus A/S er totalleverandør af krydderier, krydderiblandinger, marinader, emballage, tarme og håndværktøj til slagtere, slagter- & delikatesseafdelinger i dansk detailhandel og til fødevareindustrien.

SFK Foods A/S, der har produktion i Viborg og Hedensted ved Vejle, er Skandinaviens største leverandør af krydderiblandinger og funktionelle ingredienser til levnedsmiddel-industrien.

- De to selskaber bygger i forvejen på det samme idegrundlag: Høj kvalitet, rene råvarer og stor leveringssikkerhed. SFK Foods har ekspertisen inden for industriel produktion og adgangen til eksportmarkederne, og W. Oschätzchens styrke ligger i evnen til innovation, et tæt samarbejde med detailhandelen og et godt kendskab til forbrugerne. Når vi nu forener kræfterne, får vi en meget slagkraftig organisation, siger Kjeld Kronborg Danielsen.

Direktør Erik Vinkel, SFK Foods, intræder i det nye selskabs direktion sammen med Kjeld Kronbog Danielsen og Casper J. Sørensen fra W. Oschätzchen Aarhus A/S.