I forbindelse med øgede aktiviteter og arbejdsopgaver hos eksisterende kunder i Sønderjylland og en god tilgang af nye kunder udvider LandboSyd medarbejderstaben med seks nye medarbejdere ifølge en pressemeddelelse.

- Det er dels medarbejdere med stor kompetence og erfaring, og yngre nyuddannede medarbejdere som indgår i et udviklingsforløb og en karriereplan, som skal sikre at vi fortsat er gearet til den kraftige udvikling vi ser indenfor landbrugserhvervet, siger Gunnar Fink, direktør for LandboSyd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I afdelingen for Driftsøkonomi og Bedriftsudvikling er ansat fire nye folk, mens der i planteavlsafdelingen og i afdelingen for regnskab og revision er ansat en person hvert sted.

I driftsøkonomi og bedriftsudvikling

Her er Anny Hansen pr. 1. juni 2006 ansat som miljørådgiver, og skal herunder primært arbejde med myndighedsbehandling, som en del af LandboSyd’s miljøteam.

Hun kommer fra en stilling som miljøsagsbehandler i Nordborg Kommune med speciale indenfor landbruget.

Anny Hansen har 25 års erfaring på området og er kendt af landmændene ikke kun i sagsbehandlerfunktionen, men også som en kvalificeret rådgiver.

Lars Paulsen, cand. agro. ph.d. tiltræder 1. september 2006 som miljørådgiver og faglig koordinator for LandboSyd’s miljøteam, der omfatter i alt 10 medarbejdere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lars Paulsen har tidligere været ansat i LandboSyd, men kommer fra en stilling som miljørådgiver i Sønderjysk Svinerådgivning. Han er kendt for sine store kompetencer blandt andet indenfor miljøområdet.

Pr. 1. august 2006 er Jens Brandenborg, jordbrugsteknolog startet som driftsøkonomikonsulent med speciale indenfor svineproduktion og miljøteknologi, herunder gylleseparering.

Jens Brandenborg er nyuddannet jordbrugstekniker fra Vejlby Landbrugsskole med speciale i økonomi og har som tidligere landmand god erfaring med svineproduktion.

Også Morten Bonefeld, cand. oecon. agro., er ansat fra 1. august 2006 som driftsøkonomikonsulent.

Han har tidligere været ansat som driftsleder på et dansk ejet svineproduktionsanlæg i Slovakiet og ligeledes været medejer og driftsleder på et sjællandsk gods. Morten Bonefelds primære arbejdsområde hos LandboSyd bliver udlandsrådgivning og strategisk udvikling på bedriftsniveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I planteavlsafdelingen

Karin Tychsen er ansat pr. 1. august som planteavlskonsulent med speciale indenfor salgsafgrøder.

Hun er uddannet som agrarøkonom på Bygholm Landbrugsskole og Jordbrugsteknolog på Vejlby Landbrugsskole i 2005. Det seneste år har hun blandt andet undervist som timelærer på Bygholm.

I afdelingen for regnskab og revision

Pr. 1. oktober 2006 tiltræder Lene Frandsen, cand. merc. aud., som økonomikonsulent og revisor.

Hun kommer fra en stilling som revisor hos revisionsfirmaet Price Waterhouse Coopers, og skal hos LandboSyd blandt andet sørge for udarbejdelse af selskabsregnskaber.