Swedish Meats vil ikke kommentere nærmere, hvem man drøfter et fremtidigt partnerskab med.

Det meddeler det svenske slagteriselskab i en pressemeddelelse, som selskabet har følt sig nødsaget til at udsende efter gårdsdagens spekulationer i den svenske avis ”Dagens Industri”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Swedish Meats skriver:

- Vi kan ikke og vil ikke kommentere, hvilke selskaber vi forhandler med om et fremtidigt partnerskab. Vi har dog tydeligt meldt ud, at vi søger en langsigtet løsning med en industriel partner, og at Swedish Meats bestyrelse ønsker, at processen skal være afsluttet inden årets udgang, hedder det i den kortfattede pressemeddelelse.

Swedish Meats har dog tidligere i processen været endog meget åbenmundet med sine intentioner – så åbenmundet, at det har vakt irritation hos potentielle samarbejdspartnere.

Danish Crown har fra starten været nævnt som en af de potentielle fusions- eller samarbejdspartner, blandt andet fordi Swedish Meats og Danish Crown i forvejen samarbejder på flere områder. Blandt andet er det Danish Crown, der via sit salgsdatterselskab forestår Swedish Meats eksport.

Men Danish Crown anses også for at have potentiel interesse for det svenske selskab på grund af det store svenske hjemmemarked, men også fordi et Swedish Meats på andre hænder vil være lidet ønskværdigt for det store dansek selskab.