Abonnementsartikel

Efter problemer under sidste uges uofficielle træning har Søren Korsgaard fået tingene til at glide lidt bedre - bogstavelig talt.

Fredag eftermiddag skar Søren Korsgaard et stykke af muldpladerne, da den klæbrige jord i Irland ikke ville slippe muldpladerne. I går mandag skulle muldpladerne stå sin prøve i den irske muld under den første officielle træning, og det gik en del bedre end i den foregående uge.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- I går mandag havde vi officiel træning i grønjord, og jorden gled meget bedre på muldpladerne, efter jeg har fået skåret et stykke af dem, fortæller Søren Korsgaard.

Helt problemfrit var træningen nu ikke, for rulleskærerne på ploven voldte Søren Korsgaard problemer under mandagens træning. Men lidt teknisk snilde fik løst problemet, og den danske vendepløjer ser i dag tirsdag med positive øjne på den sidste officielle træningsdag i grønjord inden morgendagens træning i stubjord.

Ikke så ringe endda

For den anden pløjer, Hardy Andersen, som pløjer med standardplov, går tingene stadig efter planen.

- Det går rimeligt. Både i sidste uges uofficielle træning og i den officielle træning i grønjord i går mandag gik det godt, så jeg satser da stadig på en top-fem placering, lyder det fra den danske standardpløjer.

- Kun meget ujævne arealer var det eneste problem i sidste uges uofficielle træning, men ploven har kørt fint, og det er småting, jeg har justeret, fortsætter Hardy Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I morgen onsdag den 27. og torsdag den 28. fortsætter den officielle træning i stubjord inden den første konkurrencedag løber af stablen fredag den 29. Her gælder det stubjordspløjningen, hvor de to danske pløjere for alvor kommer under pres.