Abonnementsartikel

Bent Claudi Lassen har besluttet at stoppe som medlem af Danish Crowns bestyrelse, når der er valg til bestyrelsen i december. Det sker som et led i Danish Crowns slankekur i bestyrelsen, hvor 22 personer indskrænkes til 15 ved valget i december.

Bent Claudi Lassen har selv været med til at beslutte reduktionen og vil nu benytte lejligheden til at give plads til yngre kræfter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det har selvfølgelig været en svær beslutning, men når jeg selv har arbejdet for en fornyet og slankere politisk ledelsesstruktur i Danish Crown, skal man også selv være med til at leve op til det, siger Bent Claudi Lassen.

Bent Claudi Lassen er tidligere formand for Danish Crown og har været næstformand siden 1999, hvor Danish Crown og Vestjyske Slagterier fusionerede.

- Det er en mand, der har sat sit tydelig fingeraftryk på en række vigtige beslutninger i dansk landbrug, og på den måde har Bent Claudi Lassen været en uvurderlig medspiller i skabelsen af det Danish Crown vi kender i dag, siger Danish Crowns formand Niels Mikkelsen.

Bent Claudi Lassen har siden 1987 beklædt en række vigtige poster indenfor slagteriverdenen og dansk landbrug og er i dag formand for Danske Slagterier og vicepræsident i Landbrugsrådet.