Det er hele tre ting på én gang, der bliver markeret, når Højgaards Maskinfabrik fredag 10. november slår dørene op og holder åbent hus.

Virksomheden, der har hjemme på Fabjergkirkevej 51 lidt uden for Lemvig, fejrer 40 års jubilæum i landbrugets tjeneste.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Innovation, service og godt humør har været idealerne for virksomheden, der 10. november benytter lejligheden til også at vise den splinternye tilbygning på 750 kvadratmeter.

Samtidig markeres det glidende generationsskifte, der er i gang, så Tonny Højgaard i etaper overtager virksomheden fra sin far, Iver Højgaard.

Mangler kun småting

Så Højgaards Maskinfabrik slår tre fluer med ét smæk.

- Vi skulle egentlig have fejret vores 40 års jubilæum allerede i marts, da det var på det tidspunkt for 40 år siden, jeg startede virksomheden.

- Men nu var vi gået i gang med byggeriet af en ny butik og reparationshal. Så vi syntes, at jubilæet kunne udskydes, så indvielsen af de nye lokaler kunne fejres samtidig, forklarer Iver Højgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der mangler kun de sidste småting, før tilbygningen er klar til indflytning, så de nye rammer skulle gerne være helt færdige, når Højgaards Maskinfabrik fredag 10. november åbner dørene for alle interesserede, forretningsforbindelser samt nuværende og kommende kunder.