Abonnementsartikel

Case IH ændrer logo og navngivningsprocedure. Det betyder, at blandt andet Magnum-traktorer igen kommer til at hede Magnum i stedet for MX.

Der var en gang, hvor en rød Case IH Magnum også bar navnet Magnum.

Det blev lavet om, så den i stedet kom til at bære betegnelsen MX. Det samme gjaldt for en række andre Case-produkter. Axial-Flow gik eksempelvis under betegnelsen AFX, Steiger traktorer blev kaldt STX og så videre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det laver man nu om på hos Case IH, så alle produkterne frem over kommer til at bære det originale "familienavn" igen. En Magnum kommer altså igen til at hedde "Magnum."

- Vores navnesystem vil understrege Case IH brandet, inkorporere den arv, der ligger produktnavnene og slutte med nummeret, der beskriver specifikationerne for det enkelte produkt.

- Vi forenkler hermed vores navnesystem, siger Francois Jourdan, der er vicepræsident i Global Marketing and Brand Management hos Case IH.

Hos den amerikanske maskinproducent er man meget opmærksomme på sin arv, som efterhånden dækker mere end 100 års produktion af diverse maskiner til landbruget, og derfor vil man gerne udnytte det ry og rygte, der ligger i de forskellige "familienavne."

Nyt logo

Samtidig med ændringen af navngivningssystemet på produkterne kommer der fremover også en lille ændring i Case IH logoet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I'et i IH bliver ændret til den røde farve det havde en gang. Umiddelbart kan det måske virke som en meget lille ændring, men hos Case IH betyder det meget.

Denne farveændring illustrerer, at man sætter mennesker i fokus.

- Traditionelt har I'et i logoet repræsenteret operatøren af det enkelte stykke maskineri og er blevet henvist til som "the driver". At give "the driver" den røde farve tilbage symboliserer fornyet fokus på mennesker.

- Det skal minde os om, at vi er blevet kendt som en firma, vores forhandlere og kunder kan tale med, og vi vil gerne forstærke vores åbenhed, siger Francois Jourdan.

En anden af topfolkene i Case IH talte ligeledes varmt for det nye logo, da der var 30-års jubilæum for Axial-Flow teknologien for nylig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er mennesker der laver, sælger og køber vores produkter, og det er det, det hele drejer sig om, lød det fra Gerry Salzman, der er seniordirektør i Case IH's afdeling for Global Product Marketing Management Harvesting.