Abonnementsartikel

Der er pres på parkeringsarealerne, når en halv snes tusinde besøger LIB-udstillingen i dagene 16.-18. november.

Derfor er der nu blevet anlagt omkring 1.000 nye parkeringspladser, så de mange maskininteresserede kan få parkeret bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I tilknytning til Fredericias nye stadion er der etableret 700 parkeringspladser. Det arbejde er blevet fulgt med tilfredshed af genboen på den anden side af Vestre Ringvej, Fredericia Messecenter.

De ekstra parkeringspladser vil nemlig lette de parkeringproblemer, der fra tid til anden har været i forbindelse med de største messer - blandt andet LIB, fagmessen for maskiner og teknik til landbruget.

Det er helt efter hensigten, at både stadion og Fredericia Messecenter kan trække på det nye parkeringsareal. Der ventes ikke store problemer med, at sports- og messebegivenheder støder sammen.

Sportsbegivenheder starter gerne midt på eftermiddagen, hvor messernes travleste perioder typisk er formiddag og de tidlige eftermiddagstimer.

Ud over de nye stadionpladser anlagde Fredericia Messecenter selv sidste år et parkeringsareal bag messehallerne. Det gav plads til yderligere 200-300 udstillere, som derved ikke fylder op på de "normale" p-arealer foran messecentret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så alt i alt er der tale om knap 1.000 ekstra parkeringspladser i forhold til LIB 2004.