Abonnementsartikel

Bestyrelsen i Arla Foods har besluttet, at Vrinners Flødeost driftsstandses til foråret. Det oplyser Arla Foods på sin hjemmeside, hvor selskabet desuden oplyser, at produktionen af dekoreret flødeost fremover skal samles på Korsvej Mejeri ved Fredericia.

Produktionen på Vrinners Flødeost, der hører hjemme på Mols, bliver indstillet 1. maj 2007.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hidtil har Djursland-mejeriet produceret omkring 2.000 ton dekoreret flødeost om året, og det er den produktion, som flyttes til mejeriet i Fredericia, hvor den årlige produktion er på 5.700 ton - hvoraf cirka 4.300 ton er dekoreret flødeost.

Lukningen og den flyttede produktion skal ses som første skridt i Arla Foods' produktionsmæssige integration af Tholstrup Cheese A/S.

- Det giver ganske enkelt mere mening at lukke mejeriet i Vrinners frem for Korsvej Mejeri - dels fordi produktionen er mere end dobbelt så stor på Korsvej, dels fordi Korsvej er det mest fremtidssikrede af de to driftssteder, siger Hans Henrik Lund.

Han er produktionsdirektør for Consumer International i Arla Foods, der har driftsansvaret for de tre Tholstrup-mejerier samt Arla Foods' mejerier i Vrinners og Troldhede.

Et forhandlingsudvalg skal nu forsøge at hjælpe de 70 medarbejdere på Vrinners Flødeost, som må se deres arbejdsplads lukke næste forår. En del af medarbejderne vil blive tilbudt job på Korsvej Mejeri, som på grund af den kommende udvidelse af produktionen skal bruge flere medarbejdere.