Abonnementsartikel

Landsforeningen Danske Maskinstationer har et managementprogram med på LIB 2006

Agromat C5 brancheløsning fra Agromat Data er den helt rigtige administrative løsning til Entreprenør- og Kloakmestervirksomheder, mener Landsforeningen af Danske Maskinstationer, der er med på LIB 2006.

Simpel, hurtig og sikker registrering af maskin- og medarbejdertimer på enten entreprise, ordre eller uproduktiv tid sikrer, at der i én arbejdsgang dannes de nødvendige data for analyser, efterkalkulation og ikke mindst fakturerings- og løngrundlag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover giver Agromat C5 mulighed for omkostningsregistrering på entreprise eller maskine den komplette analyse.

Integrationen til øvrige produkter, der kan leveres fra Agromat Data, sikre,r at data blot skal registreres én gang – og ofte sker det automatisk. aPlan programmet er således bindeled mellem nedenstående produkter og økonomistyringen i virksomheden.

* eDagseddel: Elektronisk registrering af dagsedler via en PC, PDA eller almindelig mobiltelefon sikrer korrekt tidsregistrering for opgaver direkte til entreprise- eller ordrestyring i økonomisystemet.

* Flådestyring: Dokumentation, planlægning, optimering, automatisk registrering af maskinforbrug – og med integration til entreprisestyring i økonomisystemet. Flere systemer understøttes f.eks. Sirius, Comlog eller FollowIt.

* Tyverisikring af maskiner, der senere kan udbygges med flådestyring, er også en mulighed i aPlan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

* Valgfrit kortmateriale f.eks. ortofoto fra COWI, mere almindeligt kortmateriale fra TeleAtlas og KMS færdselskort eller f.eks. Nasa Verdenskort.

* Med den kommende integration til Sigma programmet vil det blive muligt at samle viden fra tidligere entrepriser til den aktuelle tilbudsgivning og derfra videre til ordre/planlægning m.v.

* Geografisk ordre- og planlægningsmodul giver, sammen med flådestyring, eDagseddel og integration til økonomisystemets entreprisestyring, én samlet løsning til tilbudsgivning, planlægning, udførelse, dokumentation og økonomistyring.