Abonnementsartikel

Case IH har flyttet sit europæiske hovedkvarter til St. Valentin i Østrig. Her er der 60 års tradition for produktion af landbrugsmaskiner.

Virksomheden har også annonceret, at Andreas Klauser er blevet udnævnt til vicepræsident med ansvar for mærkerne Case IH og Steyr i hele Europa.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Flytningen af vort hovedkvarter til St. Valentin vil gøre det endnu nemmere for os at service landbruget i Europa, siger Randy Baker, Case IHs præsident.

- Sammenspillet mellem ingeniører, produktions- og marketing teams vil give Case IH en endnu større forståelse af behovene hos de europæiske landmænd.

St. Valentin er hjemstedet for en Case IH fabrik, der producerer 74 forskellige traktormodeller i området fra 100 til 220 hestekræfter.

Fabrikkens produktion repræsenterer 80 procent af samtlige Case IH traktorer, som sælges i Europa. Der er samlet over 500.000 traktorer på St. Valentin fabrikken siden åbningen i 1947.

Inden for de seneste fem år har Case IH investeret over 20 millioner euro i produktionsteknologi på St. Valentin fabrikken. Blandt opgraderingerne kan nævnes et computerstyret transportørsystem, systemer til overvågning af kvaliteten og et kompetencecenter, som håndterer teknologiske aspekter som eksempelvis den løbende udvikling af mere brændstofeffektive motorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et vækstområde

Selve området ved St. Valentin giver Case IH fremragende muligheder for vækst.

- Regionen omkring St. Valentin er blevet et nøgleområde for ingeniørarbejde, udvikling og fremstilling af maskiner, fortæller Baker.

- Det giver en masse synergi og lokale fordele, som er til stor gavn for traktorudviklingen og produktionen.

En anden styrke ved placeringen i St. Valentin er de tætte bånd til landbruget.

- Mange af vore medarbejdere kommer fra landbrugsfamilier og har tætte bånd til landbruget. De er i stand til at se den direkte forbindelse mellem kvaliteten af deres arbejde og det gode omdømme Case IH nyder hos vore kunder, siger Randy Baker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som ny vicepræsident står Andreas Klauser i spidsen for aktiviteterne i St. Valentin hovedkvarteret. Han har næsten 20 års erfaring i landbrugsmaskinbranchen, blandt andet som eksportmanager for Steyr traktorer i Italien og Vesteuropa. Han kom til Case IH, da virksomheden overtog Steyr mærket.

Andreas Klauser var tidligere beskæftiget hos Case IH som business manager for Østeuropa. Siden 2000 har Klauser været Central Europe business director for Case IH, New Holland og Steyr produkter suppleret med stillingen som marketingdirektør fra starten af dette år.