Abonnementsartikel

Fredag 1. december kunne Axel Kofoed Maskinforretning i Skævinge fejre 30 års jubilæum. Og der er tale om en jubilar med mod på meget mere.

- Branchen bliver hele tiden mere og mere kompliceret, og derfor er behovet for en god rådgivning og et højt serviceniveau hele tiden stigende, siger Axel Kofoed, indehaver af Axel Kofoed Maskinforretning A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vi meget opmærksomme på. Staben af medarbejdere får derfor løbende efteruddannelse for at kunne følge tidens krav.

- Ikke mindst de teknologiske og de seneste års mange EU-krav og regler skal man hele tiden være på forkant med, understreger han.

Vokseværk

Siden den spæde start i 1976 har virksomheden ligget centralt på Skævinge Hovedgade.

Til at begynde med var virksomhedens areal på omkring 500 kvadratmeter. Efter nogle år blev det nødvendigt at udvide til 1.500 kvadratmeter, og næsten som en lille jubilæumsgave har virksomheden netop fået byggetilladelse til at udvide med yderligere 700 kvadratmeter.

Nybyggeriet er nødvendigt, da man har et akut behov for en ny opbevarings- og udstillingshal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En glædelig nyhed for Axel Kofoed Maskinforretning er, at man netop har fået et større salgsdistrikt for Case-IH's produkter, idet der fremover også omfatter Roskilde Amt.

Samtidig kan Axel Kofoed Maskinforretning A/S fejre 30 års jubilæum med to store agenturer, netop førnævnte Case-IH og Fraugde/Kverneland.

Stadig drøn på

Axel Kofoed har både en handelsmæssig og landbrugsfaglig baggrund og har altid været i branchen. For 30 år siden tog han så springet og blev selvstændig.

Og efter tre årtier med de gode gamle dyder i højsædet brænder Axel Kofoed stadig for sagen.

- Vi prøver at sætte den personlige betjening i højsædet. Hos os er det stadigvæk sådan, at et ord er et ord, og et håndslag er lige så godt som en underskrevet købekontrakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er dyder, som vi værner meget om og som er baseret på gensidig tillid mellem os og vores kunder, siger Axel Kofoed.

Selv om alderen er på den gale side af de 60, som Axel Kofoed siger, så er der stadigvæk fuldt drøn på jubilaren.

- Jeg bliver gerne ved, også til jeg har rundet de 70, hvis jeg selv får lov at bestemme, siger jubilaren.