KJ Klimateknik har hele fem en-stjernede nyheder med på Agromek 2007, to drejer sig om foder og dosering, mens øvrige tre er inden for it og software.

Foderautomat-nyheden er en videreudvikling af Ergomat XXL, der er blevet forsynet med en dobbelttragt, der er støbt ud i ét. Det bevirker, at den har helt rene linier indvendig, og derved samles der ikke foderrester.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge firmaet giver det også en stærkere tragt, da der ikke er samlinger.

Truget har stadig samme udformning, men der er indstøbt et gevind i bunden til at skrue midterstykket på stativet fast, og det giver den en øget stabilitet.

Små doseringer

Nyheden ved doseringsapparatet, Unidos 2, er også en videreudvikling, idet den nu har samme moment i hele arbejdsområdet.

Doserings-kapaciteten er testet med zink og spænder fra 12 til 250 gram i minuttet.

Indkodning via tastaturet

KJ Klimateknik har to alarmanlæg i sortimentet, Mayday og Sherlock Graf alarmanlæg, og brugervenligheden er forbedret i begge anlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alt automatik, software og hardware er samlet i én kasse, og tastaturet kan bruges til indtastning af nye data. Tidligere har det været nødvendigt at ændre indtastningen via telefon.

Derudover er brugervenligheden øget i firmaets Gemini Graf computer.

Der er blevet monteret et meget stort display, der gør det mere synligt, hvilke værdier indtasteren er ved at ændre på.

Det giver også et større overblik i hverdagen, at der står flere værdier i displayet på én gang, så man ikke behøver at surfe rundt i forskellige værdier.

Hele styringen er nu samlet i en kasse, hvor det før var nødvendigt med flere kasser.