Hverken kaner eller snescootere får sne under mederne til dette års jul – her på Maskinbladet beklager vi den situation, hvis nogle af vores læsere har sat næsen op efter det.

Hvid jul bliver det altså ikke, og helt lyserød blev den heller ikke, for desværre var der ikke julegave indbygget i den svinenotering, som Danish Crown og TiCan udsendte i denne uge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tværtimod nedsatte de to slagterier igen noteringen og denne gang med 30 øre pr. kg. Så er det i al fald helt sikkert, at marcipangrise med lyserøde snuder og ægte halekrøller afregnes bedre i håndfast valuta.

Det samme gælder kreaturer og korn, som begge i det snart forgangne år har fået pæne prisstigninger.

Så julefreden skal ikke skydes i sænk, og julegaver er der såmænd nok råd til. Dem vil vi nødigt undvære under træet, som snart skal på fode og ind at stå i al sin pragt.

Og mon så ikke juleglansen alligevel kommer til at stråle over træets top, når vi i overmorgen samles om en af årets allerstørste familiebegivenheder?

Herfra vil vi med disse få ord ønske alle læsere, annoncører og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul med masser af god mad – som vi i landbruget i al beskedenhed har været med til at sørge for.