Abonnementsartikel

I to generationer har Jens Andersen Maskinforretning A/S i Ulfborg bygget på gensidig tillid imellem kunde og forretning, og det værdigrundlag vil den nye forretningsfører, Bjarne Thing, bygge videre på

Kun en uge før sin død i en alder af kun 48 år ansatte maskinhandler Ib Andersen, Jens Andersen A/S i Ulfborg, den 44-årige thybo Bjarne Thing som salgschef.

Med Ib Andersens alt for tidlige død nåede Bjarne Thing aldrig at tiltræde jobbet som salgschef, men blev i stedet pr. 1. november 2006 ansat som forretningsfører for Jens Andersen A/S.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bjarne Thing kommer fra et job som sælger hos Sydthy Maskincenter i Hurup og er derfor særdeles godt kendt med branchen, og med de produkter, der sælges fra forretningen i Ulfborg.

- Jeg er uddannet tømrer og har også i en periode arbejdet på landet. Men handel har altid haft min interesse, og derfor har jeg i min erhvervskarriere været ansat både hos en ejendomsmægler og hos en foderstofforretning, siger Bjarne Thing, der bor og driver et landbrug ved Ydby.

Opbakning fra alle

I sit nye virke er der mange ting, som Bjarne Thing skal lære at håndtere, og til at hjælpe sig har han bestyrelsen bag Jens Andersen A/S og Inge Andersen.

- Vi havde håbet og regnet med, at IB og Bjarne kunne have kørt parløb i en periode, men sådan kom det ikke til at gå.

- Jeg er glad for, at vi fik Bjarne Thing ansat, før Ib døde, og jeg er sikker på, at han kan magte opgaven. Jeg fortsætter mit arbejde på kontoret og vil selvfølgelig hjælpe Bjarne alt, hvad jeg kan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det samme er jeg sikker på, at de 25 dygtige og engagerede medarbejdere i virksomheden også vil, siger Inge Andersen.

Afhængige af hinanden

Det er med stor ydmyghed, at Bjarne Thing sætter sig i chefstolen hos Jens Andersen A/S, og han er også klar over, at der er store forventninger til ham.

- Igennem de samtaler, jeg havde med Ib Andersen, kender jeg virksomhedens værdigrundlag, og det falder fint i tråd med den måde, jeg også ønsker at drive virksomhed på.

- I forretningen er der en stor skare af stabile kunder, der gennem to generationer er opbygget et godt tillidsforhold til. Vi er afhængige af kunderne, og på visse områder er de også afhængige af os.

- Det værdigrundlag vil jeg gøre, hvad der står i min magt for at videreføre. Men samtidig vil jeg også forsøge at udvikle virksomheden med større fokus på entreprenørbranchen og den grønne sektor, siger Bjarne Thing

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bredt produktsortiment

Som full line forhandler af New Holland og Kverneland samt igennem medlemskabet at MI råder Jens Andersen A/S over et produktprogram, som dækker såvel landmandens som maskinstationens behov.

- Landbruget er inde i en voldsom strukturudvikling, og det stiller selvfølgelig også krav til de erhverv, som servicerer landbruget.

- De ansatte hos os er klar til at leve op til disse forventninger. Såvel på værkstedet som igennem et netværk af servicebiler og med et stort lager i ryggen er vi klar til at servicerer såvel store som små kunder, pointerer Bjarne Thing.

Motorsave på programmet

Som først trin på vejen mod at blive bedre til at servicere fritidsfolket og den grønne sektor er Jens Andersen A/S netop blevet forhandlere af Stihl motorsave.

Og for at give kundegruppen uden for landbruget mulighed for at deltage i det traditionelle åbent hus hos Jens Andersen A/S er det besluttet, at det kommer til at strække sig over både fredag og lørdag. Tidspunktet er fastlagt til 9. og 10. februar 2007.