Abonnementsartikel

Bilka og Føtex skifter nu den tyske mælk ud med mælk fra Arla Foods. Det er Dansk Supermarkeds mælkemærke Engholm, der således ikke længere er tysk. I stedet for det tyske mærke Humana på kartonerne skifter koncernen i næste uge mærket ud med Arla Foods, skriver Mejeriforeningen.

Arla Foods har ellers tidligere været imod at levere mælk til såkaldte private labels, men den modvilje er tilsyneladende passé nu.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Marketingchef for friskvarer i Arla Foods, Jesper Friis, siger i et nyhedsbrev fra Mejeriforeningen, at han er glad for den nye aftale, men han mener ikke, at den vil få indflydelse på afregningsprisen.

- Vi er storleverandør til Dansk Supermarked i forvejen, og vi vil selvfølgelig gerne sælge endnu mere mælk i Danmark for at styrke hjemmemarkedet, da alternativet ville være eksport. Denne aftale handler dog kun om promiller af vores samlede salg, siger han.

Hvorfor det netop lige blev Arla Foods, der skal levere mælk til Engholm-mærket, vil indkøbschef i Dansk Supermarked, Svend Erik Nielsen, ikke afsløre.