Abonnementsartikel

Nu får Danmark en ny Multi-Carrier til landet. RoGator 618 Multi-Carrier fra Ag-Chem Europe, kommer til Benelux, Tyskland og Danmark på grund af en voksende efterspørgsel på markedet.

Challenger RoGator 618 Multi-Carrier er i sammenligning med RoGator 618 - som er en selvkørende sprøjte - et meget alsidigt køretøj. Maskinen kan nemlig køre med en lang række forskellige redskaber. Eksempelvis et lad til spredning af kunstgødning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Multi-Carrier'en trækkes af en Caterpillar motor på 7,2 liter. Den yder 225 hestekræfter, og en hydrostatisk transmission sørger for at omsætte energien til trækkraft på hjulene.

Af smarte funktioner på maskinen finder man blandt andet elektronisk justering af sporvidden fra førerhuset og luftaffjedret bagaksel. Med et tryk på en enkelt knap justerer man sporviddestillingen fra 1,8 til 2,25 meter.

Derudover er affjedringen på bagakslen sammen med den hydrauliske forakselaffjedring udstyret med en automatisk niveauregulering.

Førerhuset er et kendt komponent. Modellen benytter Ag-Chem nemlig også på Terra-Gator og Spra-Coupe.

Når RoGator kommer til landet, kan den udstyres med dæk med bredden 800/65R32 eller 750/65R26, Auto Guide, anhængertræk med trykluftbremsetilslutning, afgrødeglidere og et system til at ændre trykket i dækket under kørsel.