På de dyre restauranter i den italienske hovedstad Rom er det danske oksekød en naturlig del af menukortet. Det gælder også hos slagteren på det lokale fødevaremarked i bydelen Testacchio - i øvrigt kun få skridt fra byens nu nedlagte offentlige kreaturslagteri, som gennem mange år sikrede forsyningen af fødevarer til hovedstaden.

Det danske oksekød er anerkendt i gastronomiens hjemland, Italien. Her sætter man pris på de gode råvarer, og gennem årtier har dansk okse- og kalvekød været efterspurgt i Støvlelandet.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.