sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Triple-Iron erobrer globale markeder og er nu godkendt i flere lande

00:00
Hastighed: ???x
02:49

Hvordan Triple-Iron gavner landmænd

Triple-Iron er et vitaminrigt jerntilskud, der er specielt udviklet til at imødekomme de unikke ernæringsbehov hos smågrise. Produktet er baseret på trekomponent jern og beriget med bl.a. C-vitamin, hvilket forbedrer jernoptagelsen, som er afgørende for smågrisenes vækst og sundhed. Dette sikrer, at smågrisene får en robust start på livet, hvilket kan resultere i sundere dyr og bedre økonomiske resultater for landmændene.

Internationale godkendelser og markedsekspansion

Efter omfattende godkendelsesprocesser kan Jorenku A/S med stolthed meddele, at Triple-Iron er blevet godkendt til salg af myndighederne i Australien, Vietnam, Schweiz og Korea. Disse godkendelser markerer et afgørende skridt for virksomheden, som nu har introduceret dette effektive jerntilskud til svineproducenter i disse lande.

- Godkendelserne i Australien, Vietnam, Schweiz og Korea er et stort skridt fremad for os, siger Johnni Pedersen, administrerende direktør for Jorenku A/S.
- Triple-Iron blev for nyligt lanceret i de fire lande og er allerede solgt til flere kunder, hvilket bekræfter, at der er stor efterspørgsel efter vores produkter på disse markeder.

Tradition for kvalitet

Jorenku A/S har en lang tradition for at levere produkter af høj kvalitet til landbrug over hele verden. Virksomheden er især kendt for sit produkt Staldren®, en egenproduceret og effektiv tørdesinfektion, der er godkendt af myndigheder i mange lande. Med samme engagement i kvalitet og produktsikkerhed har Jorenku A/S nu også opnået internationale godkendelser for Triple-Iron, hvilket understreger virksomhedens succesfulde tilgang til globale markeder og deres evne til at levere produkter, der opfylder strenge internationale standarder.

rich-media-1
Triple-Iron strøs på rent og tørt gulv, hvor soen ikke har direkte adgang til det. Foto: Jorenku A/S

Fremtidige udsigter

Men rejsen stopper ikke her. Jorenku A/S arbejder målrettet på at få Triple-Iron godkendt til salg i endnu flere lande, herunder Malaysia og Kina. Med en stærk tro på produktets potentiale og de fordele, trekomponent jern kan tilbyde, er der stor optimisme omkring en snarlig godkendelse på andre vigtige markeder.

Johnni Pedersen, udtaler:
- Nu ser vi frem til at udvide vores globale tilstedeværelse yderligere og er spændte på de muligheder, der ligger i også at introducere Triple-Iron i bl.a. Malaysia og Kina.

Læs mere om Triple-Iron her