Det begyndte i 1999 med leverancer af malt og maltbyg i hele skibsladninger til Østeuropa. Nu er mikrobryggerierne i Skandidnavien de vigtigste kunder for Jesper Vognsen og hans handelsselskab Brew ApS, hvorigennem der leveres malt, humle, gær og andre varer til bryggerier i alle størrelser.

Tilmed er handelen vokset så meget, at Jesper Vognsen har haft brug for at styrke sit enkelt-mands firma.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er sket ved, at Brew ApS fra årsskiftet er blevet til R2Brew AS og er blevet optaget som nyt selskab i R2 Group, der har hovedsæde i Hedensted, hvor også R2 Brew har fået kontor og lager

Med omdannelsen ejes R2 Brew dels af Jesper Vognsen dels af R2 Group.

- Min forretning var vokset så meget, at jeg skulle til at udvide og ansætte medarbejdere, som kunne varetage administrative opgaver med økonomi og logistik – herunder distribution til mine kunder, siger Jesper Vognsen

- Nu bliver forretningen i stedet styrket gennem fusionen med R2 Group, som i forvejen har opbygget en vel fungerende organisation med afdelinger til at tage sig af alle de praktiske opgaver med økonomi og med håndtering af varerne fra leverandører til kunder.

Jesper Vognsen har tidligere arbejdet med korn og råvarer i DLG, FAF og B2B Agro samt handelsfirmaet Uhrenholdt, inden han etablerede sin egen specialforretning for leverancer til bryggerier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

R2 hed Rode og Rode indtil sidste sommer, hvor koncernen ændrede navn til R2 Group. Selskabet omfatter en række forskellige forretningsområder indenfor foder, fødevarer, kemikalier og pelsdyr.