Abonnementsartikel

Landbrug i Østeuropa er tema, når Planteavlsudvalget i Djursland Landboforening holder årsmøde 21. februar

Til årsmødet er gårdejer Per Villumsen inviteret til at fortælle om det at være landmand i Slovakiet. Han vil komme ind på planteavl under kontinentale forhold og aktiviteter samt fremtidsplaner omkring det børsnoterede investeringsselskab First Farms a/s, der ejer landbrug i Østeuropa.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Inden Per Villumsen kommet på podiet vil formanden for Planteavlsudvalget, gårdejer Peter A. Poulsen, aflægge beretning, og chefkonsulent Jørgen Flensborg vil give en orientering om arbejdet i Djursland Landboforenings rådgivningsafdeling Planter & Natur.

Planteavlsudvalget består af fem personer og på valg er i år gårdejerne Jørgen Blach, Trustrup, Flemming Rod Madsen, Assentoft, samt Jørgen Hougaard, Grenaa. De øvrige i udvalget er Peter Poulsen, Ørsted, og Klaus Sanko, Gjesing.

Udvalget konstituerer sig selv, og formanden har plads i landboforeningens bestyrelse og forretningsudvalg.

Alle interesserede er velkomne til hele mødet, men kun aktive medlemmer af Djursland Landboforening er valgbare og har stemmeret.

Mødet afholdes på Landbocentret i Følle og begynder kl. 19.30. Planteavlsudvalget er vært ved kaffen. Husk venligst tilmelding – enten pr. telefon eller via www.landboforening.dk.