sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

AgroVision - Tidsbesparelse gennem mobil managementstyring

00:00
Hastighed: ???x
02:51

Virksomheden AgroVision tilbyder, med sit managementprogram PigVision, en cloud-baseret softwareløsning, der understøtter grisebesætninger i deres daglige arbejde og gør arbejdsrutinen lettere.

Mobilt arbejde i stalden - også offline

Managementprogrammet PigVision inkluderer en simpel app til mobiler og tablets, der gør det muligt at udføre størstedelen af dokumentationen direkte i stalden. Selv uden en internetforbindelse, kan data indsamles og registreres offline og efterfølgende uploades, når en internetforbindelse er tilgængelig. Desuden er der ingen begrænsninger på antallet af brugere. Hver medarbejder kan installere appen og bruge den ubegrænset.

Udover enkeltdyrsregistreringer såsom faring eller fravænning, er det også muligt at registrere flere dyr samtidigt, for eksempel ved løbninger med samme orne.

Det er også muligt at genkende dyr via QR-koder eller scanne sædposer ved brug af kameraet på den mobile enhed.

Nøgledata - når som helst, hvor som helst

Et almindeligt problem med omfattende managementprogrammer er hurtigt og nemt at få adgang til nøgletallene. Ofte er mange rapporter så omfattende og detaljerede, at det kan tage et stykke tid at finde de vigtigste nøgletal.

rich-media-1
.

Med vores portal my.agrovision.com kan landmænd hurtigt få et overblik over deres produktion, når som helst og hvor som helst.

rich-media-2
.

Den såkaldte "interaktive dataanalyse" giver mulighed for hurtige reaktioner på præstationsudsving og deling af dem med medarbejdere, dyrlæger og konsulenter.

Tidsbesparelser på trods af overgang

Selvom overgangen til et nyt program måske kræver lidt mere tid i starten til at tilpasse sig, bør målet være at opnå betydelige tidsbesparelser kort efter.

Overgangen til PigVision starter med, at landmanden blot sender en backup med data fra det tidligere program til AgroVision, og inden længe vil landmanden modtage PigVision med eget produktionsdata.

For at sikre en god start med det nye program har alle kunder adgang til en komplet vidensdatabase. Derudover sidder et fagligt stærkt kundeserviceteam klar til at besvare mails og telefonopkald, der giver svar på næsten alle spørgsmål.

Flere kunder har rapporteret en ugentlig tidsbesparelse på mindst en halv time inden for få uger på grund af den simple app.

Ønsker du at vide mere om AgroVision og dets produkt? Besøg www.agrovision.dk